Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

VillenPäivä!

Nyt on Raappavuoren Hasardin silmät todettu terveiksi ja polvelumpioluksaatiot komeat 0/0 - lämmin kiitos Annalle!

Tämä viikko on mennyt kuin siivillä ja pentujen taidot sekä kokemukset karttuvat huimaa vauhtia. Ne syövät hyvin, ihastelevat ihmisiä maistellen (hampaat terävöityvät ja leuat voimistuvat!), leikkivät keskenään, lelujen ja emänsä kanssa. Laukkaavat, riehuvat ja ovat erittäin toimeliaita ne toistaiseksi vielä kovin lyhyet valveillaolon hetket. Kasvaminen on kovaa puuhaa ja liikkumattahan sitä parhaiten kasvaa. Unten mailla taidotkin tuntuvat kehittyvän huimaa vauhtia aina uutta keksien ja ulkoilua on harrastettu vain vähän. Tänään kävi tuulemaan ja satamaan seudullamme sen verran, että sitä hommaa harrastetaan lisää tuonnempana. Ulkoilukuvia on vain kaksi ja nekin vain ekasta kerrasta ihan heti ulkoilun alusta, sillä nopeasti lopahti huomioni kameran takaa paljon tärkeämpiin kaitsemishommiin. Jännittäviä juttuja!

Paksuja ja reippaita ovat, taustat siivottomat, mutta kun eivät siistinä pitkään pysy (eivät ole nääs umpioita) ja kuvin mennään!Koko härdellissä kaikki hyvin - ihan jokaisella on taatusti lystiä ja Villelle NimppariOnnittelut!

Pidän edelleen kotisivujamme ensisijaisena tiedotuskanavana tapahtumistamme SoMe-ajasta (vähän liian hektinen?) huolimatta ja niissä on paljon tietoa meistä, taustastamme, koiristamme, pentueistamme jne. Tämä blogi puolestaan on päiväkirjamme, johon kirjoitan uutisoinnin lisäksi vähän enemmän kuulumisiamme runsaitten kuvien kera. Ainakin itse palaamme välillä muistoihin ja hakusana-kenttää käyttäen löytyy monenmoista hauskaa, välillä ihan tärkeääkin asiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...