Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Lahden ryhmänäyttely ja IDS Saksa

Aurinkoista, mutta tuulista äitienpäivää vietimme Lahden ryhmänäyttelyssä Jokimaalla mainiossa seurassa ja kehässä tuomari Borge Espeland Norjasta tuumasi sisaruksista näin:

Raappavuoren Irtiotto: Erinomainen uros, hyvät mittasuhteet. Ihastuttava uroksen pää tyypillisellä snautserimaisella ilmeellä. Kauniit ja älykkäät silmät. Voimakas kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen runko. Kaunis ylälinja. Hyvä luusto ja jalat. Erinomainen väri ja karva. Erinomaiset liikkeet. NUO ERI, NUK1, SA, PU1, SERT, VSP - Paljon onnea Mervi ja Jaska, kiitos kuvista!


Rop Bonzen Cornetta ja Vsp Raappavuoren Irtiotto, joka olisi mieluummin leikkinyt neidon kanssa kuin poseerannut

Toto ja palkinnot!

Raappavuoren Illuusio: Erinomainen tyyppi, hyvät mittasuhteet. Kaunis pään muoto. Kaunismuotoiset silmät. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Kaunis runko. Hyvä rintakehä ja häntä. Voisi olla voimakkaampi polvi. Erinomainen turkki, kaunis väri. Hyvät liikkeet. NUO ERI, NUK1, SA, PN2, varaSERT - Paljon onnea Maaret ja Timo, kiitos kuvista!


Sain upeita uutisia Saksan IDS-näyttelystä Neumunsterista: K-pentueen isä Mohner`s Nordic Star on tänään ollut näyttelyn rotunsa ja ryhmänsä paras koira sekä nyt myös tuore Kansainvälinen Muotovalio, CIB. Mahtavaa, onnea/congratulations!Tänään Rundi ilmaisi muille akoille tervetulotoivotuksen kurkkaamaan pentuja. Liekö sitä käynyt ärsyttämään kvartetin notkuminen kodinhoitohuoneen portilla ja päätti päästää ne hetkeksi yksitellen tutustumaan pentuihin. Tai siis minä tein päätöksen, että jokainen käy siellä yksin pikaisesti kurkkaamassa ja vähän haistelemassa pentuja, kun huomasin Rundin myötämielisyyden. Emä seurasi ylpeänä sekä luottavaisin mielin touhua ja olipas akat selkeesti tyytyväisiä näkemästään. Kukapa ei kakaroista tykkäisi ja uteliaana ne avartavat tilaa sekä harjoittelevat taitojaan. Ne liikkuvat jo näppärästi ja maistavat suullaan ihan kaikkea. Perjantainen matolääke puistatti kolmea ja kulmahampaat ovat puhjenneet jo puolella porukastaKiitos maailman parhaille lapsilleni muistamisesta äitienpäivänä ja meillähän sitä vietetään ihan jokaikinen päivä 💖


Jk. Tasan vuosi sitten Raappavuoren Hepsankeikka, Rundi oli Tuusulassa muuten ROP-koira ja Raappavuoren Iltavirkku ROP-pentu! Facebook muistutti... jotain hyötyä siitäkin ;)

Kuvassa VSP Mihan Ärjyy Äimän Käkenä ja ROP-Rundi

Kaunista ja lämmintä alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...