Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 11. heinäkuuta 2017

Mikkeliä ja minikesälomaa Tallinnassa!

Lauantaina sain viestin Mikkelin kaikkien rotujen näyttelystä, jossa tuomari Kirsi Tevalin oli arvostellut Raappavuoren Guaranan seuraavin sanoin: "Rungoltaan oikea neliö. Riittävä raajaluusto. Hyvä karvanlaatu rungossa, raajoissa pehmeää. Sopiva pään pituus. Kevyt kuono-osa. Isot pyöreät silmät. Riittävästi kulmautunut edestä, takakulmaukset avoimet. Hyvä etuaskel, takaliikkeet sidotut. Mukava käytös." AVO EH AVK2 - kiitos Enni, nättejä olette ja kiitos Makelle jälleen hyvistä kuvista!Vietimme Jounin kanssa muutaman päivän kesälomaa ja lähdimme torstaiaamuna Tallinnaan teemalla musiikkia, romantiikkaa, aurinkoa, hyvää ruokaa ja juomaa erinomaisessa seurassa. Tekstiä tulee vähän, sillä on muutamat muut jutut naputeltavana... Arki siis jatkuu aikamoisessa helteessä enkä puhu vain kelistä. Hyvä on huilata hetkittäin, jotta jaksaa työt huolehtia huolellisesti loppuun. Kuvat kertokoot ja ovat sekalaisessa järjestyksessä kahdesta kamerasta koottuna, muutoin ei älyvehkeitä reissulla räplätty. Olipas se taas ihana loma ja iso kiitos kotihärdellin hoitajille sekä Josulle Akan kaitsemisesta!


Kammoan korkeita paikkoja, mutta liekö joku villitys menossa, kun tuohon vehkeeseen innostuin.... Hurja vehje!

Kelmi, Raappavuoren Kehveli kävi siskoaan moikkaamassa ja tässä ainoa onnistunut otos. Pennun kuvaaminen on hankalaa, mutta aina on mukavaa nähdä kakaroitten touhuja ja kiitos Jaana, teillä on mainio otus ja niin on meilläkin 💖 Akka on huolehtinut hyvin omasta sosiaalisesta elämästään tutustumalla moneen menoon, on se vaan hurmaava likka eikä tuvasta vauhtia puutu. Jokerin kanssa niillä on omat kujeilunsa eikä kokoeroa enää kovin ole, nopeasti kakarat kasvavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...