Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Snautserikerhon ROTUMESTARI!

Tänään oli Hyvinkäällä kääpiösnautsereiden, snautsereiden, kääpiöpinsereiden ja pinsereiden rotumestaruusottelu. Ylituomarina toimi Kaisa Poutanen.

Raappavuoren Eulaalia, Leah, tokoili Suomen Snautserikerhon rotumestariksi! Onnittelut Esalle ja paljon rapsutuksia ihanalle Leahille! Kiitokset ja terveiset koko perheelle!Rohkeasti vaan kohti uusia seikkailuja!

Me seikkkailimme perjantaina IsoJano-tapahtumassa Lahdessa ja kuunneltiin Francinea, Haloo Helsinkiä ja Apulantaa, syötiin hyvin eikä tapahtuman erikoisolutkaan ollut pahaa. Lauantaina nautittiin auringosta ja rakeista, kyllä se vaan syksyn saa. Linnut harrastavat kokoontumisajojaan, puimurit tahkoavat peltoja ja sataa... (Hih, taas meni melkein riimittelyksi!) Mutta eiköhän luvassa ole vielä aurinkoisiakin päiviä!

Tänään piipahdin turistina Heinolan koiranäyttelyissä. Meinasin ajaa ensin sinne Hyvinkäälle, mutta Heinolassa ei näyttänyt niin sateista olevan ja on vähän likempänä. Ensi viikonloppuna onkin luvassa lisää koiramaista hulinaa, kun lauantaina pidämme kasvattien kokoontumisajot ja sunnuntaina onkin vuorossa Tervakosken näyttely. Juttuja niistä tuonnempana, saatanpa kirjoitella jotain aiemminkin...

Hauskaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...