Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tervakoski ja kokoontumisajot

Tänään ajelimme Tervakoskelle kansainväliseen koiranäyttelyyn. Keli oli lämmin ja aurinkoinen. Marjo Järventölä osoittautui todella hauskaksi ja huumorintajuiseksi tuomariksi. Tässäpä tuomiota:

Raappavuoren Epeli, Patu: Mittasuhteiltaan ja tyypiltään erinomainen uros. Pitkä pää, jossa riittävän yhdensuuntaiset linjat. Hyvä rintakehän malli, köyristää hieman ylälinjaa liikkuessaan. Erinomainen pitkäaskelinen liikunta. Ensiluokkainen karkea karva, väri voisi olla tasaisempi. Luonne OK. AVO ERI AVK2

Raappavuoren Fröökynä, Sökö: Mittasuhteiltaan ja tyypiltään erinomaisen tasapainoisesti kehittynyt narttu, jolla hyvä pään pituus, kuono saisi olla voimakkaampi. Lupaava ylälinja ja rungon tilavuus, hyväasentoiset raajat. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Tänään esitetään pitkähkössä riittävän karkeassa karvassa, raajakarvat turhankin pehmeät. Hyvä snautseriolemus. JUN ERI JUK2

Sökön olemista näyttelyissä...Eilen nautimme kasvattien kokoontumisajoista meillä ihanan aurinkoisessa kelissä. Kiitokset kaikille kasvattien omistajille ja paljon rapsutuksia hienoille koirille! Saatte olla niistä ylpeitä, me ainakin olemme! Toki noloja tilanteita voipi joskus vielä sattua, vuosikkaiden kanssa satavarmasti, kaksvuotiaitten kanssa melko usein, neljävuotiaitten kanssa vähemmän, mutta sattuu sitä niittenkin kanssa - pitäähän sitä tasaiseen arkeen jotain räväkkääkin olla. Jatkakaa hyvää tahtia, tyytyväisiä ja kauniita koiria olivat kaikki!

Tässä kuvasarjaa ja tunnelmaa.

Hertta ja Reeti taisivat mieluummin touhuta ihmisten kanssa, mutta kävivät ne välillä paimentamassa jälkikasvuaankin isoonkin äänensävyyn ;)


Kiitos Ronjalle ja hauskoja koulupäiviä! Ja tottakai kaikille muillekin, viettäkää hauskoja hetkiä, mitä sitten ikinä puuhastelettekin!

Kaikki eivät ehkä kuviin asettuneet, enkä minäkään näistä käy nimiä arvailemaan... Oletettavasti kaikki saivat oman koiran kotiin?
 


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitokset välitän Veeralle, hän malttoi kuvata hyvän tovin touhuja. Aikamoinen vilske täällä kävi ja mukavaa oli! Ihania kakaroita ja ihmisiä -> mahtavat tunnelmat!

      Poista

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...