Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 14. elokuuta 2012

Turvallista matkaa ja työrauhaa!

Koulut alkoivat ja arkinen aherrus palaa tähänkin huusholliin. Hauskoja koulupäiviä kaikille - intoa, työrauhaa ja turvallista koulutietä! Samaa työrauhaa ja turvallisia matkoja myös kaikille muille, mitä ikinä sitten touhuilettekin tai missä päin ajelette!



Allu on keksinyt oman turvallisen kulkutavan pihalla, kun se ei enää oikein jaksa lennellä. Reeti
kulkee varpaisillaan, ettei kallis lasti putoa ja Allu vauhdittaa matkaa välillä siivillään tai liekö enemmän tasapainon tarkkailua




Jaa, olisikohan seuraava kotiprojektini totuttaa nuo partanaamat gerbiilitrioon? Eipä taitaisi onnistua. Joten jätetään väliin vaikka kokemusta koiran ja jyrsijän sopuisasta yhteiselosta löytyykin. Lissu ihastui aikanaan gerbiileihin ja hoivaili niitä ahkerasti niin naamatusten hellitellen kuin terraarion läpi tuijotellenkin. Sulo-marsu oli taas Riinan paras kaveri ja yhdessä höllöttelivät olkkarin lattialla. Ulkoillessa ei tarvinnut pelätä Sulon katoavan tai ehättävän haukan tahi kissan kitaan, sillä Riina piti Suloa tiukasti silmällä ja huolehti hyvin pikkukaverin turvallisuudesta etsien sen illan tullen myös puskista sisätiloihin. Ja huomautan, ettei meillä ikinä pikkukaverit isompien kanssa keskenään ilman silmälläpitoa touhuile, jos eivät sitten vahingossa terrastaan karkaile, mikä olikin aikanaan Manu-hamsterin bravuuri yöaikaan... Onneksi Riina selitti minulle aamuisin, missä Manu menee ;)

Aamun ensimmäinen ajelureissu on heitetty. Lahteen ja tuli liikutettua koiratkin samalla matkalla Launeen perhepuiston liepeillä sekä tovin koirapuistossakin - muista yhdistää aina huvi ja hyöty! Tyttöjen juoksut on nyt juostu ja mukavaa on taas liikkua muuallakin ilman, että niitä tarvitsee kiskoa perässä. Merkkaileehan nuo edelleenkin, mutta vähemmissä määrin, joten matka etenee vähän ripeämmin ja voipi sanoa, että liikuntaa tulee vähän huolellisemmin harrastettua kuin haaveilua.

Kuvia aamun reissulta kännykällä ikuistettuna




Tässä tuli pikatauko kotona pidettyä kahviannoksineen ja nyt jatkan matkaa Orimattilan suuntaan. Luvassa onkin tiivistä autoilua seuraavat kaksi viikkoa vähän sinne sun tänne, mutta siitähän minä pidän!

Eloisaa elokuuta, nauttikaa lämpimistä päivistä ja pimenevistä illoista!

Perjantaina onkin luvassa http://www.isojano.fi/








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RallyTokoa, valtakunnallista Koiranpäivää ja sirkushuveja!

RTK1 Raappavuoren Omikrooni kurvasi iloisesti pomppien eilen ensimmäisen kerran avoimen luokan RallyToko-radan samantein napaten hyväksytyn ...