Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 4. tammikuuta 2013

Raappavuoren G-pentue syntyi

 
IrmaEpeliina päätti torstaina, ettei viitsi pidempää mahaansa roikottaa ja aloitti heti varhain aamusta suolensa tyhjentämisen. Torstai vilahti sitten huushollia raikotessa runsaan ulkoilun lomassa. Illalla se tulikin toisiin aatoksiin ja huitaisi yhtäkkiä ruokakuppinsa tyhjäksi hirvittävällä ruokahalulla?! Ajattelin jo, että harjoittelupäiväksi meni, mutta Irmapa muutti vielä mieltään ja aloitti uuden tyhjentämisoperaation myöhään torstai-iltana... Siinäpä se mukavasti touhuillessa valvoen vilahti torstain ja perjantain välinen yö rattoisassa seurassa.

Perjantaina aamuyöstä synnytys käynnistyi tositoimiin. Irma hoiteli hommat kuten fiksun emän tuleekin, rauhallisena ja itsevarmana - niinkuin aiemminkin vähintään kätilönä olisi ollut ja minä valvoin sivustaseuraajana. Tuloksena lumpsahteli tiuhaan tahtiin maailmaan kaksi urosta ja kuusi narttua, jokainen napakkana ja erittäin eläväisenä isoon ääneen suoraan nisälle emän avustuksella möngertäen ja nisillä ovatkin tiukasti pysyneet, huilaavat hetken ja taas imuttelevat. Painoissakaan ei huimia eroja ollut, pienin 240 grammaa ja suurin 320 grammaa, oikein sopivankokoisia.

Ensimmäinen kuva hetki synnytyksen päätyttyä, muut kuvat, kun vähän siistiydytty (kaikki otettu tänään 4.1.)


 
 

 
Irma voi hyvin, se on syönyt, juonut ja ulkoillutkin pihallamme reippaasti - kävi iloisena perheen muillekin koirille toimittamansa terveisensä ja selkeästi ylpeillen. Oman perheemme jäsenet ovat käyneet laatikon reunalla Irmaa rapsuttelemassa ja on se niin kakaroihinsa tyytyväinen emä.
 
Hertta ja Reeti tietävät pentulan touhut jo kokemuksesta, eivät sinne ole menossa, mutta voi hyvä tavaton, että Sököä kiinnostaa! Se makoilee käytävälle odottaen Irman sisäänkutsumista, mutta saapi odottaa vielä useamman viikon innokkuudestaan huolimatta. Näissä merkeissä mennään mukavasti maaliskuulle!
 
Valokuvia tulee napsittua varmaan liki päivittäin G-pennuista, ne pistän suoraan kotisivujeni kuvat-kohtaan (siellä on niille oma kansio). Kaikkia kuvia ei varmaan tule liitettyä aina näihin höpötyksiin...
 
Ps. Kotisivut on päivitetty nyt ajantasalle ja uutisia/pentuja-sivun uutiset arkistoitu viime vuodelta. Vanhoihin uutisiin pääset linkeistä, jotka siis siellä uutisia/pentuja-sivun alalaidassa, mutta tähän pistän kyllä vielä viime vuoden komeisiin uutisiin suoran linkin Vuoden 2012 uutiset 

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa, ihanaa, kertakaikkisen upeaa!!!!
  Paljon onnea pesueelle, emälle ja teille!
  Nähdään muutaman viikon kuluttua, t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pulleroiset pennut ja mainio emä - tyytyväistä porukkaa tuvan täydeltä ja kaikki on sujunut oikein mukavasti. Terveiset teille ja nähdään!

   Poista

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...