Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Neljä viikkoa ja Nimiäiset

Eilen tuli vietettyä pentujen nimiäisiä ja seitsemän veljeksen rekisterikirjanimiksi tuli kirjattua Hanslankari, Hulivili, Hunsvotti, Häslinki, Höveli, Histamiini ja Hasardi. Kolmesta siskosta tuli virallisesti Herttileidi, Huithapeli ja Hepsankeikka. Samalla tuikattiin pennuille pannat kaulaan, jotta sitten sattuu sopiva kaveri kuvaavimman nimen alle. Nimi ja pannanväri eivät vielä ole kohdanneet, mutta eiköhän sirutukseen (6 vk) mennessä kaikilla ole sopiva nimi ja mennään mentaliteetilla: "Ei se nimi miestä pahenna, jos ei mies nimeä!"


Pannoista sellainen muistutus valokuvia seuraaville, että otoksia tänne jakaessa poimin ne ns. onnistuneet otokset enkä tasapuolisesti kaikkien pentujen kesken, kun eivät osaa vielä poseerata, joten älkää niin tosissaan zuumatko jotain tiettyä pantaväriä, sillä voipi olla vaan senhetkinen onnenkantamoinen, jotta edes jonkun otoksen tohdin julkaista täällä. Ovat nääs sikäli vilkkaita muulloin kuin nukkuessaan eikä tarkennus aina ehdi pelittää enkä osaa kumittaa, jos jotain omituista otoksessa lisänä on. Siitä hyvästä saatte katsoa videoklipin, jossa on taustat ja höskät sekaisin, sillä noita ei voi enää videoidakaan kuin nurkan takaa piilosta, kun ovat kovin kimpussa, jos ihmisen ehtivät ennen kuvausta huomata. Laadukkuudesta ei voida kyllä puhua... siis videon! Mutta pennut ovat ihan satasella käyviä pikkuihmeitä, kertakaikkisesti hurmaavia!


No se niistä videointiperiaatteistani... Älä siis koskaan sano, ettei ikinä! Pentujen "1 kk-neliviikkois"-synttäriksi laitoin viihdykkeeksi muutaman "uusvanhan" lelun, taitavat olla jo retroa? Tässä tämän synttäriaamun otoksia

Lystitteleepä nuo mainiosti keskenäänkin ja liikenteeseen lähdetäänkin tänä aamuna näköjään lumisateessa.... No vesisadetta tuo pikemmin on - sateesta huolimatta mahtavan mainiota maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...