Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Mainiota maaliskuuta ja maailma avartuu!

Putous tuli seurattua ja olenpas tyytyväinen, että Antsku voitti - tykkäsin kovasti ja onnea vaan Jussi Vataselle!


Lauantaina vietimme päivää Salpausselän kisoissa aurinkoisessa kelissä. Ilotulitusta oltiin jo ihailemassa omalta kotipihalta ja hienohan se on, mutta kun on kerran MardiGras-aikaan sattunut Madeiralle ja seurannut sen tapahtuman pääilotulituksen, niin kaikki on näyttänyt aika vaatimattomalta sen jälkeen... Kisoissa ollaan joka vuosi käyty ihan jo tunnelman vuoksi, mutta mukava on myös urheilijoita livenä seurata. Pari kertaa on jätetty väliin, sillä viime vuonna sattui pentujen luovutuksia samaan aikaan ja toisen kerran jätettiin väliin vuonna 2001, joka ei sitten suomalaisten kannalta ollutkaan kovin hyvä vuosi (doping-skandaali), joten eipä jälkeenpäin lainkaan harmittanut, ettei sinne silloisen hiihtolomareissun päälle jaksettu lähteä.


Hertta ja Sökö napottavat nykyään näin tyytyväisinä toisiinsa - hormoonit lähentävät! Hitokseen paistoi aurinko ikkunoista pilaten otoksia, mutta piti vaan ikuistaa nuo kaksi hupaisaa hormoonihöperöäLaatikko tuli aukaistua varhain perjantaiaamuna lopullisesti ja voi mahoton sitä lystittelyä, kun avarampiin maisemiin pääsivät sudittelemaan, sanomalehdet olivat tosi hauska juttu! Kuvasarjaa laatikon avajaisista ja ovatpas ihastuttavan reippaita, uteliaita ja erittäin eläväisiä kakaroita!

Laatikko toimii enimmäkseen nukkumis- ja nisäpaikkana, mutta voipi siellä välillä painiksikin pistää


Ja muitten nukkuessa saa hetken ihan itsekseenkin viihtyä. Kun tulette pentuja katsomaan, niin muistakaa, ettei nuo aina samaan rytmiin kulje - joku voi olla juuri räiskänyt itsensä ihan uuvuksiin muitten huilatessaPennut täyttävät huomenna 4 viikkoa ja samana päivänä tasan yhden kuukauden. Pukkaa varmaan kirjoitusta huomisellekin, sillä tänään täällä tapahtuu monenmoista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...