Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Pennut huomenna 8 viikkoa!


Ensiksi ilmoitus H-pentujen omistajille: H-pentujen kokoontumisajot pidetään meillä lauantaina 5.7.2014! Merkatkaa kalenteriin ja vältelkää muita menoja tuolle päivälle, jotta koko täyskympin sakki saadaan omistajineen paikalle kakaramaista puuhapäivää viettämään!

Kirjoitan jo tänään 8-viikkoisterkut, sillä huominen on vähän kiireisempi päivä ja eihän tämä blogihiljaisuus pidä ja kuvatkin vanhenevat, jos kovin taukoilee. Päivä on alkanut kuuden TappiKaverin energisessä seurassa eikä tahti ole juuri hiljentynyt vaikka kymmenikkö on vaihtunut kuusikoksi. Aamutöikseen nuo avasivat sitten estelaatikon, joka näin ollen lopetti hetkeksi toimintansa porttivahtina (piti vähän tuunata jesarilla) ja limoviikuna on siirretty pentuaitauksen sisäpuolelle (tietämättömille tiedoksi, että meillä pentuaitaukset toimivat kukkien suojana!), kun ylettyivät jo sitä nyppimään. Rauhallista menoa tässä kuvassa!


Perjantaina kotiutuivat VilhoHäslinki Hyvinkäälle TaigaSnautserin kaveriksi ja RauhaHepsankeikka Helsinkiin RämäFintinsfiaIsoSiskonsa kaveriksi, lauantaina maailmaa lähtivät valloittamaan SnapsiHerttileidi Lepaalle ja HuldaHuithapeli Ylöjärvelle Neelan (serra de airesinpaimenkoira) kaveriksi. Jokaisen ensimmäinen automatka, ruokailut ja unet uudessa kodissa ovat sujuneet ilman sen suurempaa kummastusta ja siitä se maailmanvalloitus lähtee! Huomenna pakkaan ihanaisen VäpäHasardini kohti Lappeenrantaa ja enpähän muuta osaa tähän tuumata, kuin toivotella vaan kaikkea hauskaa matkaan - lystitelkää paljon, nauttikaa uusista kokemuksista ja pitäkää huolta!

Tähänpäs tämän päivän kuvasatoa kuudesta Jätkästä! (ja taas ne suurinpiirtein onnistuneet otokset)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Snautseritreffit

Kyllä Suomen luonto on rikkaus vaihtelevine keleineen. Lauantaina heräsimme vesisateeseen ja mittari näytti +4 astetta. Iltapäivän ja illan ...