Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 14. helmikuuta 2015

Hauskaa YstävänPäivää!

Raappavuoren Hasardi viihdytti meitä tovin, vielä löytyi kamerasta yksi kuva ja ylpeä kasvatistamme olen!


Nyt on palstanpitäjän aineistot lähetetty PääToimittajalle ja tuhtia lukupakettia on viikolla 12 SnaPi-lehden tiimoilta luvassa. Hyvin on porukka lähtenyt lehden sivuja täyttämään tämän vuoden kestäneen pestin aikana, jatkoivatkin sitä ja suuret kiitokset kirjoittajille sekä kuvien lähettäjille! Viime aikoina on siis tullut luettua, meilailtua ja kirjoiteltuakin aika paljon, joten tämä oma blogi menee jälleen enempi kuvin. Mukavaa päivää ja pitäkää ystävistänne huolta! Ja toivon todellakin, että jokaisella niitä ihmisystäviäkin on, sillä vaikka eläimet ovat ihastuttavia, niin kyllä ihmiset ovat tuossa ystävyydessä isompia ykkösiä. Ainakin omalla kohdallani, mutta tärkeintä on, että jokaisella on se mieluinen kaveri: Ystävyydellä on monet kasvot, usein myös kuono ja tassut! 

Tuvassa riittää touhua, sillä viisikolla mennään edelleen. Annikki tuli meitä viihdyttämään muutamaksi päiväksi ja voi herkiemä, että asettui turhankin lupaavasti lauman jatkoksi.... Tylsää ei ainakaan ole ja täällä lystitellään!

"Ystävyys ei ehkä pyöritä maailmaa, mutta ystävien kanssa täällä pyöriminen on hauskempaa!"
Jettyspoof´s Piece Of Gold & Jettyspoof´s Peace Love´n Harmony - jotta kultaa, rauhaa, rakkautta ja harmoniaa piisaa!


UmpiUnessa Jokerin kera - ne ovat hyvin usein päällekkäin jossain...

Rentoutumista Reetin rinnalla

Sohvailua Sökön seurassa
Hertan hemmottuelua, huomaa Hertan korva - se on nyt pesty Annikin toimesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...