Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Snautseritapaaminen ja omaa vilskettä

Tänään pidimme snautseritapaamisen Launeella. Ensin käytiin kävelyllä ja jälkilämmittelyistä nautittiin Launeen koirapuistossa. Puhalsi hirvittävän ärhäkkä Laina-myrsky, mutta mainio joukko taas kasaan saatiin ja lystiä pidettiin! Mukana menossa tänään Sökö, Reeti Ike, Jokeri, Väpä, Hertta, Elmo, Manta ja Väinö - nähdään taas!


No joo. Otokset ovat aika surkeita, mutta viimasta huolimatta sentäs kaivoin kameran taskusta ulos! Tässä muuta menoa viikonlopulta. Paljon on ehditty touhuta ja Kennelliiton KoiraExpokin olisi tänä viikonloppuna ollut. Jätin ilmoittautumatta, sillä alkuvuoteen on mahtunut melkoisesti koiramaisia menoja ja useimmiten ilman omaa koiraa. Ehdin minä toviksi illalla Vantaan Rantasipiin Mato Valtosen luennosta nauttimaan, sillä yhtä kokousta pidettiin sen jälkeen siellä hotellihuoneessa. Tämän vuoden puolella onkin tullut pidettyä näyttelytreenejä, kasvattajakahvilaa, koiriin liittyvissä kokouksissa jo useissakin istuttu ja monenlaista tuumattuna tulevaa varten. Osaan myöskin sanoa EI, kun liian kiireiseksi meinaa mennä jo ihan tavallisen arjenkin riennoissa ja jos johonkin hommaan ryhtyy, on se jaksettava hoitaa. Samoin kuin omistaan pitää ehtiä nauttimaan. Ja siitä pidän ehdottomasti kiinni - tässä seurassa lystiä piisaa!MummoKoira ja mummotettava VäpäHasardiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...