Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Sökön juoksu alkoi!

Tämän postauksen loppuun lisätty kuvia 23.2. ja ketään en kadottanut, ei edes yksinään ulos unohdettu toviksikaan!

Nopeasti ne tilanteet muuttuvat ja Ruotsiin mennään maaliskuun alussa visiteeraamaan! Sökö astutetaan 3.3. (tai 4.3.) ja jos pariskunta toisiinsa ihastuu ja yhtyy, niin pennut syntyvät n. 5. toukokuuta ja luovutusajankohta tulee siis olemaan kesä-heinäkuun vaihteessa. Viisaampi tämän suunnitellun reissun tapahtumista olen reissun jälkeen ja käytän vielä varmistuksen ultrassa viikolla 14, vaikka kaikki mukavasti sujuisikin. Joten peukkuja pystyyn! Just edelliseen (toissapäivänänä postattu!) kirjoitukseen sen Ii-pentujen suunnitelman laitoin esille.... :)

Tällä köörillä reippailtiin tänä aamuna Fön-tuulen jälleen mukavasti puhallellessa. Hihnoja roikkuu perässä eikä pelkästään kolmen juoksuisen nartun nopean kiinnioton vuoksi muita koiria kohdatessa vaan näkyy noita pitkäkorviakin liikenteessä olevan. Ja ihan oma huomio, että perässä roikkuvat hihnat eivät kyllä säntäilyltä säästä, mutta näppäränä likkana onnistun ehkä narunnokasta nappaamaan ennenkuin pupun bongaavat? (Joka koirassa on se 5 % epävarmuutta vaikka kuinka kuuliainen tapaus olisikin ja noita kahta hoitolaista en kyllä tohtisi kadottaa....)
Jk. Sain illalla kuulla, että tässä on visiteerannut susihukkanen. Naapurini Anu Heinosen ottama kuva ja riistanhoitaja varmistanut, että suden jälkiä ovat. No luontoon kuuluvat nekin, kunhan eivät vaan meidän pihalle tule


Kiitos Kirsille ja Nealle hyväkäytöksisistä hoitolaislikoista, nyt mennään omalla kokoonpanolla kovaa vauhtia kohti kevättä! Mukavia kevätpäiviä - etelän tuulahduksen kera!
Sökö ja Annikki


Leah, Reeti, Hertta, Annikki, Jokeri ja Sökö

Jokeri ja Leah

Leah ja Hertta

Leah kääpiöitten kanssaSökö ja kääpiötHerttaMummon riemua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...