Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 21. tammikuuta 2021

N-pentue kolmen viikon ikään!

Pennut saavuttavat tänään kolmen viikon iän ja ne saivat tänään ensimmäisen matokuurinsa merkkipäivänsä kunniaksi. Osa tykkäsi ja muutamia puistatti vaikka kerroin sen olevan synttärikakkua. Pennut kasvavat hurjaa vauhtia, harjoittelevat liikeratojaan ja äänenkäyttöään sekä alkavat hiljalleen kokeilla kiinteämpää ruokaa emänmaidon lisäksi. Emä voi edelleen runsaasta jälkikasvustaan ja sen kovista vaatimuksista huomimatta loistavasti, seurustelee paljon jo muualla kuin pentujen kanssa. Pentujen pääasiallinen tehtävä ruokailun lisäksi on nukkuminen, jotta kasvavat ja kehittävät taitojaan nukkuessaan lisää. Mallu meinaa siis hetkittäin tylsistyä jälkeläistensä alati nukkuessa, joten se käy syrransa kanssa välillä leikkimässä kuten myös mummolleen salaisuuksia supsatellen ja Sökön kanssa peppuilua harrastaen. Jotkut yksilöt tykkäävät peputellen leikkiä ja Sökö-Mallu-pari on vaan sellainen.

Muiden akkojen kuin Mallun kanssa on urheilullisesti ulkoiltu mukavissa talvikeleissä ja aurinkoakin on saatu. Se ei kyllä vissiin vielä päivetä naamaa, mutta eilen sai jo kuistilta vähän lumia sulamaan. Tänään onkin jälleen tuulta ja tuiskua tullut. Tupa on lämmin ja sain vihdoin siihen ikivanhaan mankkaan kuulumaan pentulan puolella Kasari-kanavan sen tyhmän SuomiPopin sijaan. Rock Radio ei ruuvimeisselistä huolimatta tarttunut kunnolla kohilleen, mutta onpas mukavaa kuunnella nuoruusvuosieni hittejä pentujen kanssa touhutessa. Kynnetkin olen ehtinyt jo lakata, joten kaikki on täällä mallillaan ja toivotellaan mukavia talvipäiviä!

Menoa muutamin otoksin 

Nämä otokset ovat tältä aamulta ja rapatessa selkeesti roiskuu, 
kun suloiset vuotovikaiset sinappiykkisemme 3-viikkoisbileitä pitävät velliä maistellen 😍


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luustotuloksia, silmäpeilausta, Tuomarinkylän KV ja menoa!

Raappavuoren Mieliharmi kävi torstaina luustokuvissa ja jo perjantaina Suomen Kennelliitto lausui kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0, olkanivel...