Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 26. tammikuuta 2021

Snautseritreffit, pantoja ja laatikko on auki!

Joskus voi kotikulmatkin koitua kohtalokkaiksi,
mutta onhan haukkojenkin syötävä

Meidän Akasta on tullut kyläluuta, sillä se kaipaa paljon muutakin toimintaa kuin taannoin erinomaisesti hoivaamiensa pentujen äänten kuuntelua portin takana, josta kuulettekin Akan protestointia taustaääninä myöhemmin muutamalla videolla. Akka ei selkeesti luota lainkaan Mallun hoitotaitoihin, mutta sisarukset eivät todellakaan yhtäaikaa pentuja hoida. Yksimielisyyttä tuskin hoitotavoissa löytyy ja riitoja ei meidän tuvassa suvaita. Akan hoitohommat saavat kyllä jatkua tuonnempana leikkitädin roolissa

Ragnar ja Akka naapurissa Nean ja Villen residenssissä

Piipahdin viime sunnuntaina Reetin, Sökön ja Akan kanssa snautseritreffeillä PikkuVeskulla. Kiitos Maijulle kutsusta, hauskaa oli ja näitä jatketaan!

Treffeille tulikin hieno osanotto!

Pennut saivat pannat, jotta voin seurata niiden kehitystä vähän etäämmältäkin. Minä tunnen jokaisen ilman pantaa, mutta joitakin pitää katsoa tarkemmin hyvinkin likempää. Pennut tutkivat ihmisiä ja ympäristöä innokkaasti haisellen ja maistellen. Jo hampaillaankin. Ja jälleen kerran: jos joku kuvien tai videoiden perusteella ihastuu johonkin väriin, niin minulla on oikeus vaikka päivittäin vaihtaa pantoja, miten lystään :D Napsin nääs kuvista vain onnistuneimmat esille enkä kuvatessa lajittele pentuja, jotta jokaisesta tulisi tasapuolisesti hyviä kuvia. Se on mahdottumuus ilman isoa avustajajoukkoa pentujen heiluessa jo vauhdikkaasti puolelta toiselleKakarat ovat jo aikamoisia menijöitä, ruoka maistuu, pannat kutittavat ja kiipeillä osaavat. Ihanat sontatykkimme ja voitte muuten miettiä, miltä pentula näyttää aamuviideltä. Se onkin aikamoinen navetta silmiäkirveltävine pennuntuoksuineen 😋 mutta mä nautin ja minusta olisi voinut tulla erinomainen navetta-akkakin!
Mainiota tammikuun viimeistä viikkoa kaikille ja muistutus!


Suosimalla kotimaista vastuullista kasvattamista, ostaja ostaa koiran, jolla on historia.
Sen suku on netistä tarkastettavissa aina jokaista sukulaisten terveystulosta myöden. Sukutaulusta löytyy koiria parhaimmillaan vuosikymmenten taakse. Rekisteröidyn koiran taustaa on mahdotonta piilottaa, sillä Suomen Kennelliiton ylläpitämästä jalostustietojärjestelmästä, KoiraNetistä kuka tahansa näkee minkä tahansa koiran tiedot.
Suomen Koirankasvattajat SuKoKa
ry:n kampanjana on edelleen #onnellinen rotukoira -kampanja ja tavoitteenamme on, että vastuullisesti kasvatettuihin suomalaisiin rotukoiriin kiinnitettäisiin enemmän huomiota.
Suomalainen rotukoiran kasvatus on pitkäjänteistä ja laadukasta. Monivuotinen työ yhdessä Suomen Kennelliiton sekä rotujärjestöjen kanssa terveiden ja hyväluonteisten rotukoirien kasvattamiseksi ansaitsee tulla kuulluksi.
Suomalaisen vastuullisen kasvattajan rotukoirat ovat harkiten kasvatettuja, hyviä sekä turvallisia valintoja perheenjäseniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...