Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Snautseritapaaminen ja peltoelämästä

Tänään pidimme laskujeni mukaan seitsemännen snautseritapaamisen Lahdessa. Treffasimme PikkuVeskulla ja koleahko keli oli, mutta joka säällä kaverit pitää ulkoiluttaa. Sallittakoon kaupunkiseurustelutkin silloin tällöin ja Hertan juoksutuoksut toivat varmasti oman mausteensa tapaamiseen. Siitä huolimatta säilyi sopu hyvin myös urosten kesken. Mukana menossa oli tänään Väinö, Mikke, Ike, Elmo, Turo, Wilho, Hertta, Reeti, Sökö ja Jokeri (kuvissa koirat satunnaisessa järjestyksessä). Hauskaa oli ja nähdään taas!

Kavereita varrotaan! Jokerikin sai MuHo-pojan kaverikseen (kuvasin niitten leikkiä, mutta liikaa oli liikkuvia osia...)Jokerin ja 3-kuisen Turon tutustumistaPeltoelämästä totean sen verran, että sotkuista se on. Runsaslukuiset ja komeat ovat nämä tämän kylän pellot, mutta erittäin savisia ja täynnä pisteleviä korsia (jollei ole kynnetty tai kultivoitu). Talvisin noilla voi kulkea, mutta muina aikoina pysymme peltoteillä ja nykyään tulee tepsuteltua usein myös uudella pyörätiellä eikä pellolle ikinä vilja-aikaan poiketa. Huomioikaa, että ne keväisin komeat vihreät pellot ovat muuten syysviljaa ja niillä ei passaa tepsutella kovin innokkaasti talvisaikaankaan, jottei sato vioitu (paleltuu, ei saa polkutallausten alla happea). Kamera oli mukana kurkia, hanhia ja joutsenia varten vaan eipä tietenkään tuolla hetkellä näkynyt. Kuvasin sitten omiani!

Ekana kuitenkin snautserikirsulle passelit kolot - myyrän kulkemaa:


Reeti

Reeti ja Hertta

RauhaRyökäle on kesyyntynyt vähän jo liikaakin, sillä roikkuu tukassani alituiseen ja sitä pitää muka alituiseen rapsutella nokan alta. Koirakavereihin sillä on vielä tyytyminen ja kuvittelee itsensä ehkä osittain koiraksi. Tepsutteli viikolla nääs jonottamaan kynnenleikkuusessiossa viidenneksi jonoon. Kuvaa siitä en saanut, kun yksin olin.Kiitos Tuula visiitistä! Olipas mukavaa nähdä ja erinomaista kesänodotusta teille molemmille sinne pohjoiseen!


Mukavaa pääsiäisviikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahden näyttely ja pikaloma

Tänään kävimme Lahden Jokimaalla ryhmänäyttelyssä, jossa Maarit Hassinen arvosteli snautserit tuulisessa, mutta aurinkoisessa kelissä. Lämmi...