Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Viralliset pennut!

Kiitos Mari Jänisniemi-Honkalalle, joka sirutti riiviölauman maanantai-iltana ja eilen oli rekisteröinti kennelliitossa jo valmis. Löytyy KoiraNetistä. Tappisesta tuli Irtiotto, punaisesta Ideaali, kultapantaisesta Ihanilona, oranssista Illuusio, liilasta Ilmiansa, keltaisesta Iltavirkku, pinkistä Inspiraatio ja harmaasta Intuitio. Jokainen nimi olisi ihan jokaiselle sopinut, sillä hyvin tasainen pentue tämä on ja halvatun reipas.

En tiedä, mitä tapahtuu 6-viikkoisena, mutta sen jälkeen kaikki on ihan hujan hajan ja vauhtia täällä piisaa. Olen näppärä sekä notkea varustettuna useilla lisäsilmillä ja talosta löytyy monenlaista apuvälinettä noita rajoittamaan, joten jospahan kaikki saan omiin koteihinsa ilman haavereita.... Koputan puuta ja rakennan esteitä! (Muistanette IsäMasan?)Kuvat eivät ole kummoisia, sillä paikalla-käskyä ei ole sisäistetty! Enkä halua tietää kuinka paljon mahaansa täyttävät aronianmarjoilla. Lieköhän ne käyneitä?

Rauhaa vaan joka tupaan ja joka kolkkaan! Mistäs se meillä pois pysyisi... :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahden näyttely ja pikaloma

Tänään kävimme Lahden Jokimaalla ryhmänäyttelyssä, jossa Maarit Hassinen arvosteli snautserit tuulisessa, mutta aurinkoisessa kelissä. Lämmi...