Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Pennut viikon ikäisiä ja snautseritreffit!

Pennut saavuttivat tänään viikon iän ja laatikossa on edelleen rauhallista kuten koko härdellissä. Pennut ovat täydellisiä pikkuihmeitä ja tulipahan ne nimettyäkin jo: pojat ovat Joviaali, Juolevi, Jässikkä, Jeeveli, Jääräpää ja Juupeli, tytöistä tuli Johtotähti, Jättipotti, Juhlatuuli ja Jumprahuiti. Aika näyttää, kuka minkäkin nimiseltä näyttää tai visio on kyllä jo takaraivossa. Tunnistamista helpottavia pantoja käytän vasta, kun ovat kunnolla jaloillaan (emän kanssa tunnistamme ne jo nyt!). Eivät vielä vastustelleet pedikyyriä ja niin tuli näppärästi napsittua yhteensä 270 kynttä liukuhihnatahdilla - kymmeneltä laatikossa ja viideltä pihalla, terassilla nääs tarkeni jo! Tänään juhlistan päivää viinerikahveilla ja tässäpä kuvakimaraa muutamalta päivältä. Kovin ovat edelleen ilmeettömiä, mutta aloittanevat loppuviikosta kurkistelemisen ja kunhan vähän näkökyky ehtii kehittymään, niin siitä se vauhti lähtee kiihtymään päin (haju- ja tuntoaisti koiranpennulla on syntymästä asti, muut aistit tulevat perässä). Tämä(kin) napakka kymmenikkö on hinannut itsensä alusta asti uskomattomalla nopeudella maitobaariin, välillä loikaten!


Lauantaina kuvattiin Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla Herttileidin lonkat ja kyynärät. Niistä SKL-lausuntoja odotellaan ja iso kiitos Maarit, aina on ihanaa nähdä kasvattejaan sekä etenkin omistajia! Sunnuntaina osallistuimme snautseritapaamiseen Lahdessa. Menossa mukana oli urokset Wäinö, Poju, Elmo ja Turo ikävuosien 1 - 12 välillä ja nartut Manta, Hertta, Reeti, Sökö ja Jokeri 2-11-vuotiaita. Sopuisasti PikkuVesku kierrettiin (yhdellä nartulla juoksu) ja jäälläkin tovi rallateltiin. Näitä jatketaan!


Ihania kevätpäiviä jokaiselle!

Ihana ja tyyni emäkoiramme <3 Kymmenikön hoito käy todella mainiosti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokeri 6 v!

Jokeri, FI MVA BALTJW-15 Jettyspoof`s Peace Loven` Harmony täytti tänään kuusi vuotta! Minä vähän enemmän Olemme jo toukokuun lop...