Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 11. elokuuta 2016

Salpausselän Koirankasvattajat ry:n match show

Eilen pidimme match shown PikkuVeskun rannalla sateettomassa, mutta hivenen koleassa elokuun illassa. Lämmin kiitos tuomareille - Paula Heikkinen-Lehkonen, Harri Lehkonen, Harri Reimari ja Minna Lavikainen-Salo, kaikille match showhun osallistuneille, joita oli reilut 100 ja erityinen kiitos lähtee yhdistyksemme huikealle järjestelyporukalle!

Aina on hauskaa touhuta lämminhenkisissä tapahtumissa ja nämä sujuvat meiltä aina mahtavan mallikkaasti!

BIS-kehästä - kuva Tiina Morri

Tuomarit tuumivat tarkoin loppukilpailua - kuva Tiina Morri 

BIS1 ja tuomarit Paula Heikkinen-Lehkonen, Harri Lehkonen ja Harri Reimari - kuva Tiina Morri

Justiina sijoittui lopulta sinisten pentujen neljänneksi (pentuja 27!) - hieno debytointi ja kiitos Laura!

Justiina 5 kk ja palkinnot - ehkäpä tuo palkintokasa kannustaa jatkaamaan yhtä innokkaasti kuin esiintyikin, ihana!

 

Viki esiintyi tyylikkäästi, kiitos Nisa!

Niin. Koiraharrastus ei välttämättä rajoitu vain omiin koiriin. Monenlaista puuhaa on tarjolla innokkaille enkä edes yritä laskea, miten monessa menossa olen reilun 30 koira-opiskelijavuoden aikana touhunnut. Aina talkoomielin! Kokeillut, kouluttautunut, kouluttanut, kirjoittanut, toimittanut, testannut, turhautunut, aloittanut ja lopettanut. Pääasia on, että hauskaa on ollut ja kokemuksia tullut! Joko oman koiran kanssa tai ilman ja välillä ojanpohjassa turvallaankin maaten (se on tapahtunut yleensä koiran kanssa). Eikä meillä omat paitsioon jää vaikka välillä riennän koiramaisissa menoissa ihan itsekseni, sillä perhekoiran osa on viihdyttää ihan koko perhettä ja pitää kaikki perheen ihmiset liikkeellä!

Jk. Match Shown järjestäjän linkki on Salpausselän Koirankasvattajat ry


Pennut 9. vuorokauden ikään

Viima on nyt meinannut kiusata ulkoillessa ja vaikka siellä itse hyvin pukeutuen tarkenisi, niin pakkasilla koiran kanssa kulkiessa on aina ...