Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 3. tammikuuta 2017

G-pentue neljän vuoden ikään ja sujuvaa tätä vuotta!

Paljon onnittelurapsutuksia Chilille, Laralle, Kipalle, Mantalle, Sissille, Piirulle, Roopelle ja Masille! G-pentueemme täyttää huomenna neljä vuotta ja iso kiitos omistajille, onkin hienoja koiria ihanilla ihmisillä ja muistoksi muutama pentukuvaMukavaa alkanutta vuotta kaikille ja muistutan jälleen, ettei pidä uuvuttaa itseään työssä tai vapaa-ajan harrastuksissa. Sellaisesta ei seuraa yhtikäs mitään kaunista tai hyvää. Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta!


Vuodenvaihteen juhlat sujuivat tässä tuvassa maltillisesti ystävien ja kahden staffin viihtyisässä seurassa. Kiitos, lystikkäästi vuosi vaihtui eikä kukaan loukkaantunut tai karannut. Harmissani seuraan jälleen karanneitten koirien ilmoituksia, jotka räpsähtävät silmille facebookissa. Pitää muistaa, että koulutettukin koira käyttäytyy säikähtäessään yllättävästi (toisaalta on todettava, että ihmiset tuntuvat usein unohtavan sen perusasian, että koira pitää kouluttaakin?). Kuulin, että mm. Lahden kaupungin järjestämää ilotulitusta seurasivat ihmiset, joilla oli koira mukanaan. Milloin opimme, että koira on eläin eikä nauti räiskeestä. Omasta kokemuksesta totean, että vahvahermoisinkin otus muuttaa suhtautumistaan rakettisotaan, kun vuodenvaihteesta jäänyt raketti heitetään jalkoihin normaalilla päivälenkillä vuodenvaihteen juhlien jälkeen. Ihminen on kovin ajattelematon ja Rikke oli aikanaan kovin hankala hinata pihalle useampanakin päivänä vuodenvaihteen aikoihin. Siihen aikaan rakettisota kestikin useampia päiviä. Nykyään se on ainakin meidän kulmillamme rajoittunut aattoiltaan ja yöhön vaikkei isosti akkojemme elämänmenoon taida vaikuttaa, miten päin paukuttelevat.

Vuoden ensimmäisten päivien maisemat keleineen päiväkirjamuodossa.

1.1.2017 Aamu valkeni tyynenä, rauhallisena ja lumettomana. Olen syksyn mittaan tuumannut peurojen penkovan peltoja ja sorkanmalliakin mittailin. Sain kuulla, että seudullamme pyörii peurojen lisäksi villisikalauma ja niitten jäljiltä pellot ovat paikoittain kaluttu savelle. Kiitos Pasille tiedosta ja riistakameran kuvasta. Jäi vielä kysymättä, että missähän ne villisiat viettävät aikaansa päivällä.... Selvinnee!

Pasi Sahervolta riistakameran kuva, sillä päiväaikaan näitä ei näy eikä taitaisi onnistua kuvaaminen vaikka näkyisikin?

2.1.2017 Ryhdistäydyin paperihommissa ja sain ehkä kalenterini ajan tasalle. Tylsää ei tule olemaan tänäkään vuonna ja oravia piisaa ulkoillessa bongattavaksi!

Mä niin tykkään asetelmasta puu vastaan teräs!

3.1.2017 Ehdin tovin pienen toiveen toivoa, että talvea ei tulekaan. Tiesinhän minä, että toiveeni on turha, mutta aina on lupa haaveilla. Kotiuduin juuri erittäin lumipöllyiseltä matkalta, mittarissa on -8 ja lunta tulee taivaan täydeltä. Pari kuvaa aamulta pienessä sateessa päättyen siniseen hetkeen. Onnittelut hiihtoväelle, tällä menolla tulee suksi luistamaan!

Näillä eväillä - unelmista ei saa koskaan luopua!

Hepsankeikan juoksua odotellaan ja keväisen K-pentueen suunnitelma tässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahden näyttely ja pikaloma

Tänään kävimme Lahden Jokimaalla ryhmänäyttelyssä, jossa Maarit Hassinen arvosteli snautserit tuulisessa, mutta aurinkoisessa kelissä. Lämmi...