Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 16. maaliskuuta 2017

Tiineysultra ja Koh Lanta, Thaimaa

Raappavuoren Hepsankeikka kipaisi tänä aamuna tiineysultrassa ja tytön todettiin ottaneen runsaat tuliaiset Tanskasta mukaan. Hieno juttu ja jännittäviä odottamisen aikoja jatketaan, kiitos kaikille osallisille ja tulosta odottaville 💖 Tuliaisten odotetaan putkahtavan maailmaan noin 20.4. ja pentueen tausta tässä linkissä. Pentueesta saa kysellä lisää puhelimitse ja meille ovat kaikki rodusta kiinnostuneet aina tervetulleita käymään!


Ehdimme vähän lomaillakin ja palasimme eilen kahden viikon lomalta, jonka vietimme Thaimaan rauhallisella Koh Lantan saarella. Tämä ei suinkaan ollut mikään äksäasentoloma vaan tutustuimme saaren upeisiin maisemiin mopoillen runsaan vesiurheilun lomassa ja pyrähdimme niin pika- kuin pitkähäntäveneellä lähisaarillakin. Kaunis paikka se on - aurinkoa, merta, upeita rantoja, sade- ja mangrovemetsiä, viehättäviä kyliä, apinoita, norsuja ja henkien majoja. Monenmoista silmän- ja mahanruokaa yllin kyllin ja tähän pistän muutaman kuvan somisteeksi (lisään kuvia tähän postaukseen linkkeinä tuonnempana). Iso kiitos kotimiehille, jotka mahdollistavat harmaan arjen jouhevan sujumisen myös lomiemme aikana!
  
Matkailu avartaa aina ajatuksia ja harmaa arki tarvitsee välillä katkaisua (enkä puhu partaisista harmaista!). Pienikin irtiotto arjen rutiineista piristää ja joskohan nämäkin -> kuvia reissustamme minun silmini kännykän linssin läpi katsottuna (yhteensä n 500 kuvaa): eka satsi ja toka satsi.

Nauttikaa täysillä jokaisesta päivästä auringonpaisteineen ja räntäsateineen, elämä on lahja ilman kenraaliharjoitusta!


Raappavuoren ensimmäinen pentue syntyi 19.3.1991 - onpas aika rientänyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...