Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 7. tammikuuta 2020

Paljon onnea 1-vuotiaille!

Tänään L-pentueemme täyttää vuoden ja paljon rapsutuksia Almalle, Milalle, Stiinalle, Roolle, Armakselle, Jehulle, Maurille ja Pojulle sekä lämmin kiitos omistajaperheille 💖 Nämä ovat osoittautuneet tekeväisiksi ja esitelleet jo lupaavaa menoa monessa harrastuksessa sekä näyttelykehissäkin pokanneet upeita arvosteluita palkintoruusukkeineen. Aika näyttää, millaisiksi lopulta kasvavat!

Pikkupentuajan kuvamuistoin











Kuva Hannu Väinämö

Kuva Hannu Väinämö

Kuva Hannu Väinämö




Valitettavasti tämän pentueen yksi uros, Raappavuoren Lujatahto lopetettiin vain vajaan kuuden kuukauden ikäisenä aivokasvaimen vuoksi. En huomannut mitään ongelmaa siinä kaverissa eikä myöskään useat eläinlääkärit löytäneet ongelmia pentutarkastuksen tai rokotusten yhteydessä. Mutta kun pikkukaverissa alkoi 4,5 kuukauden iässä ilmetä neurologia oireita, niin veimme sen yhdessä omistajien kanssa Eläinsairaala Aistiin, jossa neurologi Sigitas Cizinauskas löysi todella nopeasti syyn. Luontoäidin julmat pilat ovat joskus vaikeita ymmärtää, mutta Sigitas lohdutti minua sanoen, ettei sitä kukaan ei-neurologiaan erikoistunut olisi voinut sitä huomata ja ettei nämä ole perinnöllisiä vikoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloista pääsiäistä!

Toivotamme kaikille ihanaa pääsiäisen aikaa ja monenlaista taikaa! Jos pääsiäisyönä taivaalle katsot ja tumman hahmon liitävän näät, siellä ...