Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Silmäpeilausta, luustotuloksia ja Tuusulaa

Viime torstaina tuli talkoiltua jälleen Salpausselän Koirankasvattajat ry:n järjestämässä joukkoterveystarkastustilaisuudessa, jossa eläinlääkäri Lotta Axelson Vetsonista peilasi silmiä, palpoi polvia ja kuunteli sydämiä.

Tainan kanssa ilmoittautumistiskillä

Samalla Raappavuoren Karuakan silmät peilattiin kolmannen kerran ja Raappavuoren Ohivedon silmät ensimmäisen kerran. Molemmilla oli terveet silmät.


Ja tarkennus Ässän jalkoihin. 
Ässä oli käynyt omatoimisesti vähän värittelemään :P

Perjantaina oli lausuttu Raappavuoren Nökönuukan luustokuvat Suomen Kennelliitossa ja tuloksena lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä LTV0 (välimuotoinen lanneristinikama, normaali), SP0 (selän spondyloosi, puhdas) sekä VA0 (nikamien epämuotoisuus, normaali). Priimaa on neitonen luustoltaan ja kiitos!

Raappavuoren Nökönuuka nukuksissa

Raappavuoren Myrskynmerkki kävi lauantaina ryhmänäyttelyssä Tuusulassa ja Anita Al-Bachy tuumasi siitä näin: Aavistuksen matalaraajainen narttu. Hyvä purenta. Oikeat päänlinjat. Kaunismuotoiset tummat silmät: Kevyt kuono-osa. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Matala säkä. Tulisi säilyttää ylälinja paremmin liikkeessä. Hyvä rintakehän muoto ja pituus. Hyvä häntä. Suora olkavarsi, oikein kulmautunut takaa. Hyvä karvankarkeus. Hyvä pippurointi. Tulisi liikkua tehokkaammin. AVO EH AVK2

Raappavuoren Myrskynmerkki, kuva Kimmo Alanen

Raappavuoren Myrskynmerkki, kuva Kimmo Alanen

Tuli vietettyä viikonloppua Tallinnassa hyvän ruuan ja seuran parissa, kiitos huushollin hoitajalle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tallinnaa, RallyTokoa ja silmäpeilausta

Ihanat kelit jatkuvat ja kuovipariskunta saapui viereiselle pellolle torstaiaamuna. Tai silloin ensi kerran tälle keväälle kuulin niiden ään...