Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 13. syyskuuta 2012

LAHTI, designpääkaupunki 2012

Tervetuloa Lahden kaupungintalon puutarhakutsuille! Kaupungintalon puisto, torstaina 13. syyskuuta 2012.

Metropolijuna Helsingistä kansanedustajien ja muiden vaikuttajien (n. 240 henkilöä) kera saapui Lahden rautatieasemalle klo 14.35 ja metropolikeskustelua käytiin kaupungintalon sisäpihalla klo 15 - 16.

Lahden diakonian instituutin opiskelijat esittivät elävää kaupunkimuotoilua puutarhassa. Elävinä veistoksina ja miljöinä oli nähtävillä mm. Kalapoika, Hyppyrimäet, Lanu-puisto, Aino-veistos, Lumisotasilla ja Vanha Hautausmaa. Elävät veistokset performanssi toteutettiin yhteistyössä Salpauksen hiusalan opiskelijoiden kanssa. Lahden kaupungintalon puutarhakutsuilla esiteltiin designpääkaupunkivuoden toimintaa ja Green City-hankkeen periaatteita. Puistossa oli esillä Lahden maamerkkejä kampausten, meikkien ja draaman siivin.

Kävin kuvaamassa tapahtumaa - diakonian oppilaat patsastelivat kärsivällisesti ja hienoa työtä olivat hiusalan oppilaat tehneet meikeissä ja kampauksissa. Tässäpä tulosta. Ensimmäisessä kuvassa lähetystö on vastaanottamassa vieraita rautatieasemalla ja sitten kuvasarja jatkuu kaupungintalon puistosta (yhdellä patsaalla on muuten Allun höyheniä koristeena ripsissään).


 
 
Ja vielä pari kuvaa puiston yleisestä tunnelmassa, ensimmäisessä on oikea kivipatsas ja toisessa kuvassa taustalla näkyy Lahden kaupungintalo.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveystutkimuksia ja marraskuun maisemia!

Raappavuoren Oivajätkä kävi äsken silmäpeilauksessa Salpausselän Koirankasvattajat ry:n järjestämässä joukkoterveystarkastustilaisuudessa. E...