Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

RN Tuulos 7.10.2012/Epeliina

Eilen haimme Irman (sijoitusnarttumme Raappavuoren Epeliinan) yökylään meille Helsingistä, jotta Terhi sai jäädä nauttimaan kaikessa rauhassa kahdeksikon puuhailusta, täyttävät ensi tiistaina jo kolme viikkoa! Meninhän minä palleroita kurkkaamaan, kun Veera sen hienosti salli ja upea pesue siellä huilaili autuaallisesti unessa mahat pulleina - rapsuttelut mainiosta pesueesta Veeralle ja Masalle sekä lämpimät onnittelut Manetan kenneliin! Kuvauspuuhiin en ryhtynyt, kun pikaisesti pentuhuoneessa kävin, etten häiritse suotta imettävän emän rauhaa, mutta pentukuvia voi seurata sivuilta Manetan kennel

Tänään aamupäivällä lähdimme ajamaan Jounin ja Irman kanssa kohti ryhmänäyttelyä komeassa poutapäiväkelissä, joka vaihtuikin sateiseksi jo Hollolassa, mutta takaisin tullessa paistoi aurinko mukavasti jälleen. Näyttely pidettiin Tuuloksen kauppakeskuksen pysäköintihallissa, eipä sade haitannut ja ruotsalainen Carina Andersson Rapp tuumasi Irmasta seuraavasti:

Raappavuoren Epeliina, Irma: Erittäin hyvä kokonaisuus, feminiininen hyvinrakentunut pää, kaunis kaula, voisi olla parempi eturinta, myös rinnansyvyys voisi olla syvempi, hyvinkulmautunut takaa, hieno häntä, liikkuu hyvin, esitetään tänään hieman pitkässä karvassa, muutoin hyvänlaatuinen ja hyvänvärinen turkki, erinomaisesti esitetty. AVO EH AVK2

Tämän aamun poseerauskuva IrmaEpeliinasta, kaunotar se on!

 
Hauskaa kvartetilla meillä oli eikä erimielisyyksiä ilmennyt, sopuisia ja erinomaisen mainioita likkoja - ihan jokaikinen! Kvartetista ei ole yhteiskuvia (tai on, mutten julkaise), sillä turkit eivät ole tällä hetkellä kenelläkään kuvauksellisia, paitsi Irmalla ja sen kuvien kanssa en ainakaan omistani otoksia samaan aikaan julkaise... ettei tarvitse mahdottomasti nolostella ;)
 
Irmalla ehätti toinen korva jo vinksalleen, kun kävi Sökön kanssa leikkimässä.
 

Kuten kuvasta näkyy, niin syksy on totaalisesti saapunut... Viime tiistaina hanhet lensivät muutaman läksiäispyörähdyksen äänekkäin toitotuksin kohti etelää ja torstaiaamusta lähtien kuistilla on parveillut sini- ja talitiaisia kysellen talviruokapaikkansa perään, mutta vaativasta viheltelystä ja ikkunan nokkimisesta huolimatta en ole heltynyt niille ruokaa tarjoilemaan ennenkuin pakkasta on ollut läpi vuorokauden. Napsikoot ensi hätään nuo kuolleet hyönteiset ja madot. Ennustivat piakkoin ihan talvistakin keliä, mutten siihen luota, kun ei entisetkään säätiedot pidä paikkaansa (kun en halua uskoa, että se talvi tulee varmaan taas... ja kestää seuraavat puoli vuotta ainakin!).

Irman juoksua edelleen odotellaan, jotta Raappavuoren G-pentue saadaan aluilleen. Ensi tiistaina onkin joukkosilmätarkastukset Renkomäen hallissa ja mukaan ovat ilmoittautuneet Irman veljistä Epeli ja Ernesti. Laitanpa tietoa niistä tarkistuksista tuonnempana.

Hauskoja puuhastelupäiviä ja vielä tarkenee ilman pakkasviimaa!

2 kommenttia:

  1. Miten mä luin että "tarkenee vielä ilman pakkasviiNaa..." :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lainkaan pöllömmin luettu! Eikös se kunnon paukkupakkasjaksoja jossain pitkässä ennusteessa luvannut tulevalle talvelle ja jos tulee mahdottomasti luntakin, niin ehkä on parempi varautua ennakkoon ja hamstrata huolella takkapuita, vaatteita ja sisäisestikin lämmittävää, jotta kylmä pysyy loitolla eikä tuvasta tarvitse hankintareissuille kahlata ;)

      Poista

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...