Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Varhaiset aamut ja Jokeri RämäRundilla sekä SänkiVaroitus!

Ilmeisesti ulkoilemme aivan liian varhain (klo 7) tyttötrion mielestä - huomaakohan sen? Voi reppanat, hah!Mutta näinhän se menee, jos noille vähän liikuntaa meinaa suoda ja etenkin itselle, sillä ihanan helteisistä päivistä olemme saaneet nauttia ja nehän nautitaan aherruksia sopivasti tauottaen ihan äksäasennossa pihalla paistatellen (mitatkaas se asfaltin lämpötila! ei kovin avojaloin päiväaikaan tohdi taaperrella, koirillahan ei kenkiä silleen vielä...). Omaa urheilullista olemustani olen yrittänyt ylläpitää jatkaen kuntoilua altaassa lenkin jälkeen, mutta sekin urakointi taitaa jäädä kesken, sillä yöt ovat jo vähän vettä viilentäneet. No tulipahan tänäkin aamuna huomattavasti ripeämmin polskuteltua! Aamuvarhain nappaamme parhaat madot tai ainakin mukavia hetkiä, mm. kissakohtaamisia, rauhallisuutta ja kaunista luontoa. Kurkia olen yrittänyt kuvata, mutta eivät tykkää kohdata kamerakanniskeluni aikana, joten tällaista kuvasarjaa tältä aamulta

Jokeri nukkuu vielä paljon, touhuaa urakalla hereilläoloajat ja ulkoilee liki yksistään vaan ei yksinään pihalla. Tyttötriosta löytyy aina joku painikaveriksi, tässä lyhyt (huonolaatuinen!) pätkä Reetin ja Jokerin leikkituokiostaPerjantaina piipahdin MaailmanVoittajanäyttelyssä Helsingissä ihan turistina ja jopas olikin komea kattaus snautsereita monesta maasta, KoiraNetissä näkyy jo tulokset ja yhteensä 140 pippurisuolaa siellä arvosteltiin. Onnea MaailmanVoittaja-tittelin saaneille ja terveiset mukanaolleille! Näyttelystä en tässä enempää kirjoita, sillä pikaisesti siellä piipahdin ja eiköhän nyt monesta paikkaa niitä uutisia janoaville tietoa löydy. SnaPi-lehteenkin ehditään siitä paljon kasaan saada, kun oikein vikkelästi toimitaan. Jokeri oli piipahdukseni ajan RämäFintinsfian ja RundiHepsankeikan luona hoidossa ja nillä oli ollut oikein lystiä. Jokeri roikkuu Rundin parrassa Rämän katsellessa pentujen touhua vähän etäämmältä, kiitos Johanna hoitopaikasta ja nähdään taas!Tulevat pari päivää menee munia vahdatessa! Mainiota viikkoa, ottakaa rennosti ja nautitaan vielä ainakin tämä päivä helteistä, joten tässäpä lyhyesti, sillä pihalle painun viiden partanaamani kanssa! (munista jotain ehkä seuraavassa kirjoituksessa tai sitten tyhjää täynnä....)

Jk. Huomasin, että ei ne yöt vielä allasta viilennä vaan kraanasta tuleva jääkylmä vesi... Vettä on lisättävä, kun ruukaa näillä helteillä vähän haihtua.

VAROITUS sänkipelloista: nuo parturoidut pellot houkuttelevat päästämään koiran sinne juoksemaan. Älkää päästäkö, sillä sänki on kuin neulatyyny, joka rikkoo tassut ja pahimmassa tapauksessa sänkeä voi painua tassunpohjaan monta senttiä. Olen nähnyt ja kuullut tapauksista, eivät mukavia.

MUISTUTUS: Koirien irtipitoa taajamissa ja metsissä säätelevät järjestyssääntö ja metsästyslaki. Metsästyslain lähtökohtana on se, että ilman maanomistajan tai metsästysoikeuden haltijan lupaa koiraa ei saa pitää irrallaan. Koirien kiinnipitoaika 1.3.- 19.8.


Helsingin kesänäyttely

Lauantaiaamuna kurvasimme Jounin sekä 15-kuispäiväänsä viettävien Akan ja Kelmin kanssa Tuomarinkartanoon kaikkien rotujen näyttelyyn. Kiito...