Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Paljon onnea D-pennuille!

Synttärirapsutuksia 7-vuotiaille Döpille, Onnille, Ricolle, Ransulle, Remulle, Ukolle, Sentille, Veeralle ja meidän Reetille! Tämä pentue oli meidän ensimmäinen snautseripentueemme ja jokaikinen on lämpimästi muistoihin jäänyt (toki jokainen ihan jokaisesta pentueesta!). Lämpimät terveiset ja isot kiitokset omistajaperheille sekä hauskaa kesää!
ReetiDiureetin eräs oikein lupaava poika sen toisesta pentueesta - Raappavuoren Häslinki, oli käynyt viime sunnuntaina Riihimäen ryhmänäyttelyssä, jossa tuomari George Schogol Georgiasta oli tuumannut nuorukaisesta seuraavaa: 16 kk. Hyvänkokoinen, hieman pitkä. Riittävän pitkä pää ja hyvät päänlinjat. Hyvä kaula, mutta selkälinja saisi olla vakaampi, etenkin liikkeessä. Tiivis lanneosa. Liikkuu hyvällä askeleella. Melko hyvä turkinlaatu. NUO EH, NUK1 - kiitos Heli ja rapsutukset komealle Vilholle!


 

Eilen kokoustettiin Nastolan ryhmänäyttelyn tiimoilta, joka pidetään 11.7. ja järjestetään Salpausselän Koirankasvattajien toimesta. Tänään tuomaroin Orimattilan Kennelkerhon järjestämässä Match Showssa - vierivä kivi ei sammaloidu! 

Lisäsin edelliseen erkkaripostaukseen muutaman kuvan Erkkarin kaikki tulokset, joita onkin oikein mukavaa lukea ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Porin KV-näyttely, ToKoa ja mukavaa elokuuta!

Tänään Porin kansainvälisessä koiranäyttelyssä tuomari Tuire Okkola arvosteli snautserit ja Raappavuoren Latausvirta kurvasi kehässä saaden ...