Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Paljon onnea F-pennuille! Ja 23-vuotishääpäivää!

Onnittelurapsutukset huomenna 4 vuotta täyttäville Förille, Artulle, Freddylle, Maxille, Helkalle, Rämälle ja meidän Sökölle! Aurinkoiset terveiset ja kiitokset omistajaperheille!Viikonloppu sujui ilman isompia menoja kotihommissa ja todella meneväisen viikon kruunasi torstai-iltana PeikkoGroupin 50-vuotisjuhlat Sibeliustalolla. Juontajana toimi Nicke Lignell ja esiintyjinä olivat Pepe Willberg, Paula Koivuniemi sekä Diandra eikä illallistarjoilutkaan hassummat olleet - maha napisi nahkojaan myöten täynnä syömisestä ja iloisesta seurasta. Niin ja samalla muuten tuli juhlittua sitten ihan tietämättä 23-vuotishääpäivääkin! Tarkka päivä avioitumisestamme on 12.6.1992 ja tänä vuonna kävi niin, että unohdimme sen molemmat? Hupsistakeikkaa... No juhlia on riittänyt tässä tuvassa avio-onnen tiimoiltakin liki jokaiseksi päiväksi! (Tai ainakin tiivistä yhteiseloa :D)

Menuusta vinkkiä vaikka juhannuspöytään!

Hyvä, että kotona tuli viihdyttyäkin, sillä nyt on viimein kuisti somistettuna kesäkukilla. Ihan villiinnyin kukkaostoksilla ja joskohan nuo kesän yli pärjäisivät. Aiemmin en tohtinut, kun on ollut vähän viileää ja tuulista. Miten jatkunee kelit?

ApinaEnergiaa saimme härdelliin perjantaina. Hassunkurista junnukääpiömenoa on hauska seurata harmaitten akkojen sitä paimentaessa ja Elli huilailee vuoronperään ihan jokaisen harmaapartaisen tai Jokerin kainalossa. Jahka vauhdiltaan kakarat malttavat välillä huilata...


SököFröökynän 4-vuotisposeeraus

ElliApina löysi paikkansa keskeltä mattoa, mutta paremmin se viihtyy jonkun eläväisen vieressä tai päällä

Eilen hellettä, tänään sadetta, mutta erinomaista alkavaa juhannusviikkoa!

Jk. Snautseriviikonlopun postaukseen lisätty linkki Päivi Pölläsen ottamiin kuviin Eeppisestä kisasta. Hienoja muistoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokeri 6 v!

Jokeri, FI MVA BALTJW-15 Jettyspoof`s Peace Loven` Harmony täytti tänään kuusi vuotta! Minä vähän enemmän Olemme jo toukokuun lop...