Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 24. syyskuuta 2015

Pentulaatikon avajaiset!


Huikeita värejä ja hetkittäin lämpimiä aurinkoisia hetkiä! Pentulaatikon avajaisia vietettiin muutama päivä sitten ja emä on jälkikasvunsa muille ylpeänä esitellyt elikä eivät ole pelkkiä laatikkopentuja vaan muut voivat aidan takaa seurata pieniä ihmeitä. Onkin siinä puolin ja toisin haisteltavaa sekä ihasteltavaa. Emä on luottavainen muuhun laumaan - ihanan sopuisaa!



Pentujen maailma avartuu hurjaa vauhtia ja jokaisten unien jälkeen niillä on opitun asian kertauskurssi tai ihan kokonaan joku uusi juttu menossa. Iloista menoa laukka-askelin tai kaverin kanssa painien ja sitä kaveria maistellen, myös ihmisen iho ja vaatteet pitää tutkia tarkoin. Hampailla! Lisäruokaa ovat päässeet maistelemaan ja tykkäävät. Meidän tehtävänä on tehdä ihminen emän jälkeen heti toiseksi parhaaksi. Myöhemmin meinaamme olla ihan ykkösiä noitten ihanaisten päivässä, mutta toki koiraelämää viettävät muun tiimin kanssa paljon ja todennäköisesti Rauhakin tutuksi tulee, mutta sitä ei sallita maisteltavan!






Kaikkea on maisteltava ainakin kerran ja sukkia (likaisiakin) useammin...

Otetaanko kielellä vai hampain?

Olemme ulkoilleet seuraten syksyn etenemistä väriloiston osalta, mutta myös muuttolintujen kokoontumisajoja sekä lähtiäisauroja. Syksyn satoakin on kerätty eivätkä koirat ole näistä jääneet paitsi. Sittenkään...


G-pentujen taival alkoi - siitä alkoi Geeläisten taival ja huomasin, että enempi tuli aikanaan kirjoitettua. Hauskaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloista pääsiäistä!

Toivotamme kaikille ihanaa pääsiäisen aikaa ja monenlaista taikaa! Jos pääsiäisyönä taivaalle katsot ja tumman hahmon liitävän näät, siellä ...