Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 11. tammikuuta 2016

I-pentupäivän tunnelmia!

Ensin I-pentujen enon uutiset: Raappavuoren Geologi kävi sunnuntaina korkkaamassa agilityn maxikakkoset Helsingissä. Saldoksi tuli hyppyradan vitonen 7. sijoituksella ja agilityn LUVA nollatuloksella sekä upealla 3. sijoituksella. Paljon onnea Mia, hienoa ja onpas komeaa nähdä jälleen kerran toimestasi snautseri niin korkealla tuloslistoilla!



Samaan aikaan pidimme meillä tapaamispäivän I-pentueelle. Kuusi kakaraa kahdeksasta pääsi paikalle ja kahdella puuttuvalla oli hyvät syyt estyä: toisella on hankala matka ja toisen hoitopaikassa oli todettu kennelyskää. Kiitos vastuullisuudesta, sillä ei näitä tauteja ehdoin tahdoin pidä käydä levittämään. Keli oli aurinkoinen, mutta pakkanen ei lupauksista huolimatta lauhtunut miellyttäviin ulkoilulukemiin. No tunnelma oli lämmin ja ensin rallateltiin likimain kohtuutovi ulkona (ainakin kaksijalkaisten mielestä!) ja rallattelua jatkettiin muutaman todella mukavan tunnin ajan tuvassa pikaisten ulkoilutaukojen lomassa. Siinä oli sisaruksilla monenlaista kerrottavaa toisilleen ja omat akat pääsivät loppuajaksi näyttämään aikuisen koiran mallia. Olipahan pakkasesta se hyöty, ettei kukaan pulahtanut altaaseen. Valloittavia kakaroita ja ihania ihmisiä - iso kiitos ja jotta osallistujat eivät nimittä jää, niin Ihanilona Ideaalein Ilmiansoin Illuusioivat Irtiottoa ja ehkäpä Iltavirkkuna kotona hommaa levon jälkeen jatkoivat!

Tunnelmia kuvin omalta kameralta ja yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!














Tämä otos Nisan, kiitos ja kaikki kuusi kakaraa ovat kuvassa yhtäaikaa!

Kiitos Merville seuraavasta kuvasarjasta, ihania muistoja tallennettu ja jokainen pentu läpikäyden priimaksi todettu! Vähän reilut 4-kuisten pentujen olemuksista huomasi, että lattialla olisi paljon mukavampaa puuhaa sisarusten kanssa painien, mutta kohtuullisen kärsivällisesti malttoivat hetkeksi pöydällekin asettua - jopas on ikuistunut se vakava syynäysilmeeni...










Kuvakavaldi Julialta, kiitos -  upeita vauhtikuvia ja ennakkoluuloton tunnelma taatusti välittyy!










Rauha ja Tiitu nautiskelivat kakaroitten menosta kaltereitten läpi hirssiä mutustellen ja loppuillasta ne päättivät, että pöytäpönöttäjä menee vaihtoon. Joulunaika on päättynyt täälläkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloista pääsiäistä!

Toivotamme kaikille ihanaa pääsiäisen aikaa ja monenlaista taikaa! Jos pääsiäisyönä taivaalle katsot ja tumman hahmon liitävän näät, siellä ...