Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 4. tammikuuta 2016

J-pentue pantu aluilleen ja G-pennut 3 vuotta!

Uudenvuodenaamuna lähdin SissiGranadillan kanssa riijuureissulle. Ajoin ensin Vaasaan, josta jatkoin lautalla Uumajaan ja siitä matkasin isäntäväen kyydissä vielä 100 kilometriä puuhapaikalle Örnsköldsvikiin. Lauantaina ei pitkän kaavan mukaista seurustelua tarvittu, kun Ville (Velvet Dandy`s Diego Grillo) kihlasi napakasti Sissin ja näin sai alkunsa J-pentueemme. Se tulee syntymään maaliskuun ensimmäisellä viikolla ja pennut ovat luovutusiässä huhtikuun viimeisellä viikolla.

Iso kiitos Chatrinille ja Lars-Ejelle niin Villestä kuin kyydityksistä sekä yöpaikasta ja Veronicalle kiitos hienosta yhteistyöstä! Komea Ville on edelleen kertakaikkisen hurmaava herrasmieskoira ja Sissi ihanan mutkaton matkakumppanikaunotar. Mainio reissu ja innostuin niin paljon ruotsia puhumaan, että unohdin kameran. No tähän aikaan vuodesta ei kyllä kummoisia ehdi ottamaan, jos päivänvaloa haluaa ja sisällä menikin sitten ihan hämärähommiksi. Pari otosta sentäs muistoksi ja lisää erinomaisen tulevan pentueen taustoista kotisivujeni pentuja-sivulla

Kuva autosta jossain Koskenkorvassa

Örnsköldsvikin valoisaa hetkeä

Ihanainen Sissi puuhatuokion jälkeen


Sissille osuikin oikein oivat synttärijuhlat matkan merkeissä ja maanantaina herkuteltiin. Paljon onnea G-pentueelle ja onnittelurapsutuksia Sissille, Chilille, Piirulle, Kipalle, Mantalle, Laralle, Roopelle ja Masille! Olemme todella ylpeitä tästäkin pentueesta eikä näiden kakaroitten touhu ole lainkaan hassumpaa menneeltä vuodelta: Sissille ja Masille Suomen muotovalion arvot, Chili suoritti BH-kokeen Saksassa, Piiru aloitti upean kilpatokouransa, Kipa kävi luonnetestissä, Manta sai upean I-pentueen, Lara kunnostautui näyttelyissä saaden sertin ja hienoja arvosteluja, Masi aloitti agilityuransa siirtyen jo maxikakkosiin ja Roope on se paras karvainen kaveri. Ensisijaisesti sen parhaan karvaisen kaverin titteli onkin kaikkein parasta näitten kaikkien kanssa touhutessa ja iso kiitos ihanille perheille - teitte lupaavista aluista upeita koiria!

Geeläiset ovat ahkerasti käyneet myös terveystarkastuksissa ja saldona on 2 x A-lonkat, 4 x B-lonkat (yhdet Saksassa) ja yhdet C-lonkat, 6 x 0-kyynärät (yhdet Saksassa) ja silmäpeilausten saldona on tällä hetkellä 5 x terveet silmät ja yhdet ylimääräiset ripset. Kiitos koko pentueen omistajille aktiivisuudesta monella rintamalla ja tulevana vuotena on kuuleman mukaan näillä monia koitoksia luvassa, joihin toivotamme paljon onnea ja menestystä!


 


G-pentujen tarina alkoi blogissa syntymäpäivästä ja jatkuu edelleen!

Ihanaa alkanutta vuotta ja lupsakkaa loppiaisviikkoa kaikille!


Helsingin kesänäyttely

Lauantaiaamuna kurvasimme Jounin sekä 15-kuispäiväänsä viettävien Akan ja Kelmin kanssa Tuomarinkartanoon kaikkien rotujen näyttelyyn. Kiito...