Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Jälkipäivää ja trimmauskurssia

Kevät palasi takaisin ja koiranpäivä on selkeesti ihan joka päivä 💖

Eivätkä vierivät kivet sammaloidu vaan päivät ovat täynnä mainiota menoa. Viikonloppu vierähti harmaissa merkeissä erittäin lystikkäässä seurassa, kiitos mukana olleille - ihania ihmisiä ja mainioita snautsereita! 

Perjantai-iltana ja tänään yritimme kovasti viihdyttää harmaan sekaan kirjavalla jääkiekkopelillä ja voihan vadelma.... No eihän hopea ole häpeä? Eihän? 😈 Kohti lätkän MM-kisoja!

Eilen Hanna Rättö piti kasvateillemme jälkitreeniä Pennalan pelloilla ja paikalla oli 10 koirakkoa. Tarjolla oli kahvia, munkkeja ja grillimakkaraa, iso kiitos isäntäväelle! 

Mennään päivää kuvin ja ensin allekirjoittaneen napsimat kuvat







Mervi Paintolan ottamat kuvat ja kiitos Mervi






Sunnuntaina Jari Takkinen ohjasi snautseriomistajia trimmauksen saloihin Pennalan Seurantalolla, jossa 11 koirakkoa pöllytti karvoja koko päivän neljän kuunteluoppilaan kera sekä kolme pikaisesti vierailevaa tähteä, joista kaksi toi Jouni käymään. Koska Jouni on paras kaverini ja koirat minun omia akkojani. Kolmantena tähtenä paikan päällä piipahti yksi kasvattimme omistajiensa kera ohikulkumatkallaan Bottaksen grillille.  

Trimmauskurssilaisia oli liki ympäri Suomen, kauimmaiset Kuopiosta, Loimaalta ja Kotkasta. Päivään oli koko ajan tarjolla kahvia ja pullaa. Lounaaksi nautimme kinkkukiusausta ja olipas tämäkin oikein hauska päivä runsain puheensorinoin ja kikatteluhetkineen. 

Voihan herkiemä, jotta on mukavia muistoonjääviä hetkiä pidetty vaikka nyt myönnän, että takki on vähän tyhjä ja silmät täynnä jotain :D

Allekirjoittaneen kuvin mennään trimmauspäivää ja kuvista välittynee, kuinka koirilla ja niiden omistajilla on aidosti hauskaa













Mainioita huhtikuun viimeisiä päiviä, hauskaa vappua ja aurinkokelejä on luvattu edelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää äitienpäivää! Helsinki ja Jyväskylä

Näin hurahti äitienpäiväviikonloppu ja paljon onnea kaikille äideille 💖 Eilinen iltapäivä vierähti Tuomarinkartanossa kansainvälisessä koir...