Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Heleää heinäkuuta!

No useampi päivä jo tätä kuuta vierähtänyt, mutta kun keli muuttui vihdoin niin ihanan kesäiseksi ja heleäksi, niin toivottelenpas sitä vasta nyt. Tekstiä ei tähänkään tule vaan kuvin mennään. Olen nääs kirjoitellut niin paljon muita asioita koneella, joten tämä ns. vapaaehtoisempi ja paljon mukavampi osa on jäänyt vähemmälle huomiolle.

Tämä aamu alkoi sateisena, mutta nyt ollaan jo hellelukemissa. Kuvasarjaa päivälenkiltä ja iltapäivän auringosta

Pennalan pyörätie tässä vaiheessa ikuistettuna

Kosteaa, mutta kaunista!

Metsässä voipi bongata vaikka metsäruusun!

Sökö-tytär ja Reeti-emä - molemmat terveitä, ihastuttavia ja ihan valioitakin!*

Selkeetä kuulumisten vaihtamista!

Huomenna onkin mukavan vilkasta menoa luvassa, sillä pidämme pentutreffit Hoolaisille. Siitä juttua kirjoittelen aikaisintaan sunnuntaina, mennee varmastikin maanantaihin... Tässä kuitenkin terveiset SuloHistamiinilta, joka joutuu kemut jättämään työkiireittensä vuoksi väliin - hieno kaveri ja kaikki kuuleman mukaan sujuu oikein mukavasti, kiitos Sulon perheelle ja lämpimät terveiset Poriin!

SuloHistamiinikin tykkää trampoliinin varjosta

Komea kaveri, ikää vasta 5 kk!

* Katso koiraa aina kokonaisuutena! Tottakai titteleihin tulee olla tyytyväinen, mutta luonne sekä terveys ovat jokapäiväisissä touhuissamme paljon tärkeämpiä!

No tulihan siihen pikkuisen paatosta. Taidan vielä tovin nauttia auringosta ja joskohan pulahtaisi altaaseenkin, mainiota viikonloppua!

Reeti, Sökö ja Hertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää heinäkuuta!

Maailma on yhä mullinmallin eikä tapahtumia juurikaan ole. Nähtäväksi jää, kuinka syksyn tapahtumat järjestyvät tai päästäänkö niistä nautti...