Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 14. helmikuuta 2014

Lämpimät ystävänpäiväterveiset!


Istahda hetki ystävä hyvä.
Nosta jalat ylös ja vedä henkäys oikein syvä.
Itseäs halaa ja hymyile vähän,
ole tyytyväinen hetkeen tähän!

Kiitos teille kaikille ystävyydestänne! Meillä on tapana viettää ihan jokaikinen päivä tätä ystävänpäivää jakaen enimmäkseen lähimmäisillemme iloa, mutta tottakai tulee siinä sivussa jaettua monet muutkin ajatukset - ystävän tuki on tuiki tarpeen niin ilossa kuin muussakin arjessa!

Pennut ovat tässä kuvassa 10 vuorokauden ikäisiä ja ilmeisesti oikein sydämellisiä pentuja, asettuneet taas niin viehättävästi! Kasvu on ollut tasaista näillä tyytyväisillä tuhisijoilla ja härdellissä kaikki hyvin. Orastavaa menoa on jo havaittavissa, kun jaloilleen yrittävät ja viikonlopun aikana alkavat varmaan jo kurkistelemaankin silmien avauduttua. Siitä se maailmantutkiminen lähtee - elämä on ihmeellinen asia! 


Ulkoilupukuongelmani on nyt ratkaistu, sillä Jouni toi Vantaan Erätukusta hienon puvun - kiitos! Kuljettu on yhtä matkaa pitkää tietä, mutkikasta. Vierekkäin on hyvä jatkaa, toinen estää kastumasta!


Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia - nauttikaa ystävistä ja ulkoilukeleistä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...