Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Haminassa ja Helsingissä

 

Lauantaina kävin Sökön kanssa Haminassa kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Tuomarina toimi Päivi Eerola ja hän tuumasi Raappavuoren Fröökynästä (Sököstä) seuraavaa: Hyvä koko. Selvä sukupuolileima. Hyvä raajakorkeus. Tulisi olla neliömäisempi. Hyvä pään pituus. Reilusti poskia. Keskipitkä kaula. Tilava rintakehä. Hyvä häntä. Reilu lanneosan pituus. Riittävät kulmaukset. Melko hyvä karvanlaatu. Voisi esiintyä enemmän edukseen. Keskipitkä askel. Tarvitsee lisää temperamenttia. NUO EH NUK1 (Sökö esiintyi hienosti, mutta tuomarin mielestä pliisusti...)

Sunnuntaina piipahdin vuorostaan Sökön kanssa Helsingissä Royal Canin Showssa, kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Tuomarina oli Piotr Krol Puolasta ja arvosteli Fröökynäni näin: Tyypillinen ja tasapainoinen narttu, kaunis pää, tummat silmät, syvä rintakehä, erinomainen etuosa, kaunis liikunta. NUO ERI, NUK1, SA, PN3, VaraSERT ja VaraCACIB

Ei se hassumpi likka ole - mukavia arvosteluja jo tälle keväälle, aiemmin lonkat lausuttu A/B, kyynärät 0/0 ja silmät peilattu viime tiistaina terveiksi, tämä kuva on otettu Sököstä 9.5.


Tällä viikolla on kasvateista Elmon lisäksi (on vielä hoidokkina) tavattu ArttuFritjoffi, MantaGasoliina ja PatuEpeli, kuvia ei tullut otettua tai eivät onnistuneet, mutta onpa aina mukavaa tavata tyytyväisiä koiria ja onnellisia omistajia!

Muutakin on tavattu - perjantaina aamulenkillä bongattu kyykäärme ja kuvaaminenkin onnistui


Nyt jatkan äitienpäivän viettoa nauttien auringon lämmöstä, perheestä ja tästä ihanasta ikiomasta härdellistämme, välillä tuijottelen uusien timanttien loistetta sormissani - kiitos perheelle!

Lisäsin vielä saamani Tuomarinkartanon koiranäyttelykuvat. Ensimmäinen kuva ilmentää kuinka hauska näyttelyharrastus on niin koiralle kuin omistajallekin? - väännän ilmeisesti koiraa kunnolla kasaan?! Toisessa sitten tuumataan, että tulikohan se kunnolla kasattua! (Kuvissa siis nuorten luokan nartut, Merdico Meteli Tuijan kanssa ja Sökö minun kanssa) Kiitos Rantasen Tuijalle kuvista!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahden näyttely ja pikaloma

Tänään kävimme Lahden Jokimaalla ryhmänäyttelyssä, jossa Maarit Hassinen arvosteli snautserit tuulisessa, mutta aurinkoisessa kelissä. Lämmi...