Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 25. helmikuuta 2013

Pennut eläinlääkärireissulla ja ulkoilukuvia!

Tänä aamuna keräsimme Jounin kanssa kahdeksikon autoon ja laulellen? ajelimme Lahteen Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalle, jossa ell Mervi Ihantola katraamme katsasti - ei huomautettavaa, kaikki kliinisesti kunnossa ja muutenkin reipas pesue!

Viikonloppu hurahtikin mainiossa seurassa! Kiitos Saijalle ja Ainolle lauantain visiitistä ja mainioista tuliaisista, pannoille ja liiveille on varmasti käyttöä! Kiitos Annalle ja Ennille sunnuntain visiitistä, ei tarvitse Ukon jälkikasvua lainkaan nolostellen katsella - hedelmällinen ja erinomainen yhteistyö! Olen pentueeseen oikein tyytyväinen ja paljon rapsutuksia alkuunpanijalle!

Vilkkaissa merkeissä viikkomme jatkuu, vauhti ja elintila laajenee koko ajan ja oveluutta pitää jo käyttää, että pennut näppärästi (silleen hillitysti) sisälle saa houkuteltua. Onneksi meitä hellivät nyt komeat aurinkoiset kelit, niin ulkoilua tuleekin ahkerasti harrastettua eikä ole niin hätä saada porukkaa takaisin lämpimään - pienissä määrin kuitenkin, etteivät istuskellen arkoja paikkojaan palelluta. Pennut osaavat jo pyytää tarpeilleen ulos, vahinkoja toki vielä paljon sisälle sattuu, mutta sisäsiisteysasiat ovat jo hyvällä mallilla - eihän nyt kukaan omia piehtaroimispaikkojaan ruukaa sotkea.

Tässä kuvasarjaa - kertokoon ne puuhistamme (vaaleansinipantaisella ei ole enää pantaa!) 
 
 
 
 

Tänään lähti uuteen kotiinsa ensimmäinen, sijoitusnarttumme Granadilla ja se muutti mainioon perheeseen Hollolaan Ernesti-enonsa seuraksi. Pitäkää hauskaa, lupaan jatkossa paljon hupaisia (ehkä sekaan pari vähemmän hupaista!) tilanteita, sillä likka on erinomaisen näppärä ja omatoiminen - tiedän teillä ainakin huumorintajua riittävän ja erinomaista kokemusta koko porukalla onkin jo ennestään!
Siitä ne hiljalleen seuraavien kahden viikon aikana lähtevät. Vähän haikeutta, muttei luopumisen tuskaa, sillä tiedän noitten menevän mukavien ihmisten iloiksi hienoihin perheisiin, joten huolta en ainakaan kanna. Saanpahan sitten oman laumani taas elopelloilta vai sanoisinko lumihangista ja kuumista tunteista taas järjestykseen. Ne kuumat tunteet eivät johdu riitaisuudesta vaan huushollissa on kahdella juoksutauti ja ne läähättävät toistensa kimpussa vähän väliä (Sökö ja Reeti), seurustelevat (rakastavat!) muuten erittäin tiiviisti myös pentujen kanssa ja hyvä niin, hellyyttä myös aikuisilta koirilta saavat ihmisten lisäksi.

Vapaana oranssipantainen narttu, Gasoliina nimeltään, eikä ole mikään "jämäjättö"!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...